Agro-ondernemer


Agroboekhouden is een alles in één online softwarepakket dat door de specifieke modules volledig gericht is op de boekhouding en advisering van agrarische bedrijven. Waarom is de achteruitkijkspiegel in de tractor kleiner dan je voorruit? Juist! Omdat je vooruit moet kijken. Dat doen we ook met Agroboekhouden. Het pakket kan veel meer dan alleen het bijhouden van je administratie. Je vindt de mogelijkheden hieronder:

 • Real-time management
  Met het online boekhoudpakket beschik je altijd over de meest actuele informatie. In één pakket vind je zowel je meest recente financiële gegevens van je bedrijf, als ook de kengetallen uit de sector. Zelfs zonder tussenkomst van de account kun je jouw bedrijfssituatie gemakkelijk inzien.

 • Boekhouden op maat
  Agroboekhouden biedt een tweetal licenties. Met een kijk-licentie heb je altijd inzicht in je eigen managementinformatie. Liever een stapje verder? Een werk-licentie geeft je toegang tot alle mogelijkheden binnen het programma. Je kunt bijvoorbeeld zelf volledige administratie beheren.

 • Online dashboard
  Jaarrapporten kun je niet bijstellen. Je kijkt altijd naar resultaten uit het verleden. Met het online dashboard kun je 24 uur per dag zien hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. Lopen je voerkosten bijvoorbeeld nog gelijk met de eerder opgestelde prognose?

 • Overzicht
  Heb je genoeg geld beschikbaar om over vier maanden een nieuwe tractor te kopen? En wat is het effect van deze investering op je banksaldo? Inzicht in je liquiditeit geeft je overzicht.

 • Sectorspecifieke kengetallen
  Agroboekhouden houdt kengetallen bij voor de akkerbouw, melkveehouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij en de loonwerksector.

En daarnaast kun je rekenen op de volgende eigenschappen:

 • Online
  Altijd en overal je bedrijfsinformatie beschikbaar.

 • Veiligheid
  Back-ups en updates worden automatisch geregeld. Crasht je computer? Er is altijd een back-up geregeld.

 • Bankkoppeling
  Agroboekhouden heeft een rechtstreekse bankkoppeling met de Rabobank, ABN-AMRO en de ING.


Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl