Agroboekhouden on tour

Vrijdag 13 februari. De eerste kennismaking met Agroboekhouden voor een selecte groep studenten van de CAH Vilentum in Dronten. Een kennismaking met als doel Agroboekhouden op te nemen in het lespakket van deze agrarische hogeschool. Best spannend dus.
Ontour_news_detail

De afgelopen tijd zijn wij achter de schermen druk geweest met de lancering van Agroboekhouden. Een boekhoudpakket dat zich specifiek richt op een flexibele samenwerking tussen de accountant en de agro-ondernemer. Samen met UNIT4 maakt de markt de komende tijd kennis met de mogelijkheden van dit boekhoudpakket.

Toekomst

Agroboekhouden is bij uitstek een pakket voor de agro-ondernemer 2.0. De agro-ondernemer die zelf inzicht wil hebben in de cijfers van zijn onderneming en zelf zijn eigen boekhouding zou willen en kunnen doen. Een trend die zich binnen de agrarische sector steeds vaker voordoet, met name bij de bedrijven die hun blik op de toekomst hebben gericht. En waar vinden we die toekomst nu beter dan op school. Dus we zijn de schoolbanken weer in gegaan.

Lesprogramma

Mede dankzij een enthousiaste en inhoudelijk sterke openening van Auke de Haan van UNIT4, hebben we de studenten en docenten direct op het puntje van hun stoel weten te krijgen. Samen met Alex Arends van Rovecom heeft Auke de studenten en docenten een actieve workshop Agroboekhouden gegeven. En met succes! Zowel de docenten en studenten reageren enthousiast op de pilot. Op naar het vervolg.

Mooie ontwikkelingen om nog beter te kunnen voldoen aan de vraag van de agro-ondernemer van nu.

Kijk voor meer foto's op onze Facebookpagina.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl