Nieuwe functionaliteiten op het online dashboard

Onlangs hebben we een aantal nieuwe mogelijkheden aan het online dashboard toegevoegd. Hieronder beschrijven wij ze in het kort.
Ab_news_detail

Overgangsdatum prognose - realisatie
Door het gebruik van een automatische bankkoppeling kwam het voor dat u in het dashboard een bepaald periode als 'gerealiseerd' zag staan, terwijl u de administratie nog niet had bijgewerkt. Dit is nu eenvoudig aan te passen.

Kritieke melkprijs
De kritieke melkprijs werd tot nu toe berekend op basis van alle aanwezige posten in een bepaalde periode. Vanaf nu is het ook mogelijk om posten uit te sluiten voor de berekening. Niet-reguliere posten als 'aflossing', 'lening' of 'uitgaven privé' kunt u deels of helemaal uitsluiten bij de berekening van de kritieke melkprijs.

Prognose invoeren op basis van kengetallen
Naast het liquiditeitsoverzicht op basis van absolute getallen, kunt u ook de prognose invullen per 100 kg melk. Zelf omrekenen naar absolute getallen is niet nodig, dat gebeurt automatisch.

Complete prognose
Wanneer u het liquiditeitsoverzicht printte, kreeg u de absolute getallen per maand te zien. Nieuw in deze versie is dat u nu ook het totaal van geprognosticeerde inkomsten en uitgaven kunt weergeven. Dit helpt u bij de controle van de jaarcijfers.

Volledig overzicht melkprijs en kilogrammen melk
Wanneer u het liquiditeitsoverzicht opent vindt er een automatische controle van de ingevoerde melkprijzen en kilogrammen melk plaats. Bij ontbrekende waarden krijgt u hier een melding van, waarin u gelijk de ontbrekende informatie kunt toevoegen.

Door gebruik te maken van bovenstaande mogelijkheden kunt u uw agrarische klanten nog specifieker adviseren. Wilt u meer weten over één van de nieuwe opties? Wij gaan graag het gesprek met u aan.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl