Agroboekhouden on tour part II

Na CAH Vilentum in Dronten, maakt woensdag 29 april ook Agrarische Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden kennis met het boekhoudprogramma Agroboekhouden van UNIT4 en Rovecom.
Banner_agroboekhouden_pt_ll_news_detail_news_detail

Agrarische Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden wil graag goede agrarische ondernemers afleveren nadat zij hun opleiding Dier- en Veehouderij aan de hogeschool hebben afgerond. Kennis van boekhouden en cijfers is een belangrijk onderdeel tijdens de opleiding. Werken met een boekhoudpakket dat aansluit op de inhoud van het lesprogramma is daarom essentieel.

Branchespecifiek

In de derdejaars lesmodule Accounting start Van Hall Larenstein vandaag met een pilot van Agroboekhouden, zodat de studenten al tijdens hun studie leren werken met een branchespecifiek en modern boekhoudpakket. Net als bij CAH Vilentum in Dronten, is het ook hier de bedoeling Agroboekhouden vanaf september volledig op te nemen in het lespakket.

Gastcollege

Vandaag laat Auke de Haan, Senior Partner Manager bij UNIT4, de studenten voor het eerst kennismaken met Agroboekhouden in een tweetal gastcolleges. Ondertussen wordt achter de schermen hard gewerkt aan het ontwikkelen van geschikt lesmateriaal, zodat de studenten zo goed mogelijk met Agroboekhouden leren werken en het programma daarnaast ook voldoet aan de didactische doelstellingen.

Kijk op onze Facebookpagina voor foto's van de gastcolleges.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl