Agroboekhouden wint Zilveren Pieper

JOURE – Argroboekhouden heeft donderdag de Zilveren Pieper gewonnen tijdens de Agrarische Schouw. De standhouder Van der Woude Adviesbureau, gebruiker van het product, nam de prijs in ontvangst.
Argarische_schouw_news_detail

De Agrarische Schouw is een toonaangevende agrarische vakbeurs in Joure die ieder jaar in september wordt gehouden, dit jaar voor de 63ste keer. Voor Friesland en Noord Nederland een belangrijke plaats van ontmoeting en communicatie voor leveranciers en afnemers in de agrarische sector.

Dit bericht verscheen eerder op joustercourant.nl

Burgemeester Arie Aalberts, jurylid van de verkiezing, benoemt de risicobeheersing van het boekhoudprogramma als groot pluspunt. ,,Je krijgt als boer een heel goed inzicht in je administratie. Daarnaast is het programma makkelijk toepasbaar. De winnaar heeft een kant en klaar product dat snel en goed de plussen en minnen van het boerenbedrijf weergeeft. De boer kent op deze manier zijn cijfers en daar heeft hij wat aan.”

De jury bestond uit twee bestuursleden en de wethouder Durk Durksz en burgemeester Arie Aalberts. Het thema van de verkiezing was dit jaar ‘risicobeheersing op het agrarische bedrijf.’

Artikel geplaatst door Brenda van Olphen op 1-10-15 10:43.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl