Even voorstellen... Carolien Borg

Carolien is sinds 13 oktober in dienst bij Rovecom als accountmanager Agroboekhouden. Voor een aantal van u zeker geen onbekende, want ze was hiervoor werkzaam als accountmanager Unit4 Multivers. Tijd voor een nadere kennismaking.
Carolien_news_detail

Commercieel, gedreven, enthousiast, ambitieus en creatief. Mooie woorden, vertel nog eens wat meer over jezelf
Samen met mijn man, achtjarige tweeling en geadopteerde kat woon ik in De Blesse. Een klein, fijn dorpje waar de melkboer nog altijd vrolijk rondtoert met zijn melkwagen. In mijn vrije tijd ben ik vaak in mijn moestuin te vinden en knap ik graag meubels op. Oude stukken opkopen, opknappen en voorzien van een likje verf, om ze vervolgens weer verkopen aan een nieuwe eigenaar.

Je gaat aan de slag met Agroboekhouden. Wat heb jij met de agrarische wereld?
Van jongs af aan ben ik altijd omringt geweest door koeien en andere dieren. Al hadden we thuis geen boerderij. Als het vroeger iets anders was gelopen dan had ik nu misschien wel een melkveebedrijf gehad. Het had me wel een mooi leven geleken. En dan nu Agroboekhouden. Ik heb er heel veel zin in om deze mooie oplossing bij zoveel mogelijk accountants en agro-ondernemers neer te zetten. Graag kom ik binnenkort persoonlijk kennis met u maken!  

U kunt mij bereiken via cborg@rovecom.nl of via telefoonnummer 06 49 37 54 99.

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl