De boordcomputer van iedere ondernemer

De boer van nu is een agro-ondernemer geworden die meer inzicht wil hebben in de actuele situatie van zijn onderneming. Ook wordt er meer van de financiƫle administratie zelf gedaan. De rol van de accountant verandert hierdoor ook, van rekenmeester naar
Ab_boer_news_detail

Online
U weet dat Agroboekhouden een alles in één online softwarepakket is, dat door de speciale modules volledig gericht is op de boekhouding van agrarische bedrijven. Maar weet uw klant dit ook?
 
Compleet
Anders dan met andere boekhoudprogramma’s, kunt u met Agroboekhouden gemakkelijk analyses maken op basis van financiële bedrijfsgegevens en branchespecifieke kengetallen. Diverse begeleidingsrapporten zorgen voor een compleet advies aan uw klant.
 
Kennissessie
Weet de agro-ondernemer dat er een dashboard met managementinformatie
altijd centraal voor hem beschikbaar is? Weet u als accountant in hoeverre uw klanten zelf hun financiële administratie willen doen? Vaak niet, is onze ervaring.

Daarom organiseren wij - speciaal voor uw agrarische klanten - kennissessies. Tijdens deze bijeenkomsten, die altijd in samenwerking met de accountant zijn, wordt duidelijk welke voordelen het programma de agrariër biedt. Tevens krijgen ze de mogelijkheid om het programma zelf te testen. Kortom, wij helpen u met het informeren van uw klanten en tegelijkertijd kunt u de wensen van uw klant inventariseren.

Diverse accountants gingen u al voor. Benieuwd wat we voor uw klanten kunnen betekenen? Neem dan contact op met Carolien Borg (cborg@rovecom.nl of 06 49 37 54 99).

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl