Klantensessie 'Agroboekhouden voor úw klant'

Weet de agro-ondernemer dat er een dashboard met managementinformatie altijd centraal voor hem beschikbaar is?
Website1_news_detail

Weet u als accountant in hoeverre uw klanten zelf hun financiële administratie willen doen? Vaak niet, is onze ervaring. Daarom organiseerden wij - speciaal voor de agrarische klanten van accountantskantoor Westerveld en Vossers - kennissessies.

Eigen ogen
Tijdens deze bijeenkomsten lieten we de melkveehouders de vele mogelijkheden binnen het programma zien. Melkveehouders denken vooruit en willen graag goede overzichten van hun bedrijfsvoering zien. Zelf documenten samenstellen is lastig en kost veel tijd. Vandaar dat het dashboard en het liquiditeitsoverzicht binnen Agroboekhouden de aanwezige melkveehouders erg aansprak. Een visueel beeld dat inzicht en prognoses geeft over vandaag en morgen, in plaats van terugblikt op het verleden, daar kunnen ze wel wat mee. Ook voor de accountant was het een geslaagde middag. Ook zij zien de markt veranderen en kunnen met het programma optimaal de klant adviseren en samen aan de slag gaan met bijvoorbeeld de liquiditeitsprognose.

Op locatie
Benieuwd of een klantensessie ook iets voor u is? Neem dan contact op met Carolien Borg (cborg@rovecom.nl of 06 49 37 54 99).

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl