Wat is Agroboekhouden?

 

De agrarische sector staat bol van innovatie en veranderingen. Wetten en regelgevingen, stijgende kosten tegenover dalende opbrengsten. Het maakt dat agrariërs steeds bewuster zijn van hun middelen, materialen en opbrengsten. Met de ontwikkeling van Agroboekhouden voorzien wij in de vraag naar een branchespecifieke oplossing voor de agrarische sector, dat snel en eenvoudig door de accountant te gebruiken is.

Samenwerking

Agroboekhouden is gericht op een flexibele samenwerking tussen de accountant en de agro-ondernemer. Het pakket biedt namelijk voor beide partijen een compleet overzicht van de actuele situatie. Met begeleidingsrapporten en een liquiditeitsoverzicht kan de accountant altijd beschikken over de meest recente informatie voor de advisering naar zijn klanten. Wil een agro-ondernemer zelf zijn inkoopfacturen inboeken? Dat kan! Niet boeken, maar wel realtime inzicht in de financiële situatie? Ook dat is mogelijk. Met de diverse licenties biedt Agroboekhouden voor iedereen een passende oplossing.Pluimveebedrijf Maatman, Maatman Accountant en Rovecom vertellen graag meer over de samenwerking tussen accountant en agro-ondernemer, maar ook wat de rol van de softwareleverancier is.


Ze lichten uit waarom Agroboekhouden een boekhoudpakket is dat iedere agro-ondernemer móét hebben en vertellen over de toekomstperspectieven van de branche en de rol van de accountant.

Contact

Elbe 2

7908 HB HOOGEVEEN

Postbus 2126

7900 BC HOOGEVEEN

T: (0528) 22 35 35

F: (0528) 22 35 36

E: agroboekhouden@rovecom.nl